Teorin – en viktig del av din körkortsutbildning

Teori och praktik går ofta hand i hand, inte minst när det handlar om att ta körkort. Därför är det bra om du har möjlighet att gå på teorilektioner parallellt med dina körlektioner. Vitsen är att du då för möjlighet att praktiskt tillämpa det du lärt dig på teorin.

Ett smart val är vårt kompletta teoripaket som kostar 2 390 kr. I det ingår allt du behöver i form av lärarledda teorilektioner, körkortsboken, teori- och körhäfte, 20 st dataskrivningar, trafikvideos och olika program på dator för att underlätta inlärning.

Teoripaketet gäller 6 månader från inköpsdatum och innebär att du får gå på så många teorilektioner du vill. Intensivteori vid endast ett tillfälle. Du får även information om nya lagar och regler som kommer under perioden. Teoripaketet kan delas upp och du kan välja de bitar som passar dig. Endast lärarledda teorilektioner kostar 1.600 kr. Teorilektionerna är uppdelade på fyra teorikvällar där varje kväll omfattar 3 x 50 minuter.

Teorikurs vardagkvällar ca 3 timmar per kväll (totalt 12 timmar)


Passar dig som är nybörjare. En grundläggande introduktion till körkortsteorin.

Kursen följer körkortsbokens upplägg och har ett lugnt tempo. Undervisningen sker i små grupper och vi blandar föreläsning, bildvisning, filmvisning och grupparbeten. Det finns gott om tid för egna frågor.

Svårighetsnivån anpassas efter deltagarna och kan variera mellan de olika kurstillfällena.

Motto: Alla ska med!

Odenplans trafikskola: tisdag och torsdag kl.18:15

Fogels trafikskola: måndag och onsdag kl.18:15

Rembjers onsdagar 18:15.

Pris 1600kr/kursIntensivteori lördag-söndag (10h)


Passar dig som har kommit igång med övningskörningen och har börjat plugga teori. Kursen bygger inte på en specifik körkortsbok, så du kan gå kursen oavsett vilken bok du har använt för dina självstudier. Vi tar upp både grundläggande och mer komplicerade trafiksituationer, tittar på konkreta exempel och arbetar med provfrågor. Föreläsning blandas med bildvisning, filmvisning och gruppdiskussioner. Det finns utrymme för egna frågor.

Denna kurs är en bra sista förberedelse inför ditt teori- och körprov och svårighetsgraden är anpassad efter vad du förväntas kunna vid provet.

Fogels trafikskola: Lör-sön kl.9-15

Pris 699kr/kurs.Bokpaket: Trafikens grunder, Köra bil, vägmärkeshäfte

Pris: 790kr


Prata med oss på skolan så ser vi till att du får en teoriutbildning som passar just dig.
Gå till vår Facebook sida här!

Nästa Riskkurs Ett

Alkohol, andra droger, trötthet och riskfyllda beteenden.

» riskkurs.se

Nästa Handledarutbildning

Introduktionsutbildning för handledare och elever.

» handledarutbildning.se

Nästa Teorikurs

Lärarledd teoriutbildning del 1 - 4.