Det är alltid nära till Rembjers Trafikskola!

Rembjers Trafikskola ligger på Centralvägen 17 alldeles intill Solna Centrum nära både bussar, tunnelbana och pendeltåg. Vi är en väletablerad skola som ägs av Lars Rembjer. Den första trafikskolan öppnades 1954 av Olle Rembjer och de senaste 50 åren har tusentals bilförare tagit sina körkort hos oss.

Vår utbildning är anpassad för att ge dig all kunskap du behöver och bygger på en kombination av lång erfarenhet kompletterad med de senaste rönen inom körkortsutbildningen. Vi har en erfaren och engagerad lärarkår med både manliga och kvinnliga trafiklärare. Dessutom kan vi erbjuda specialkompetens för dig med dyslexi eller NPF. Våra duktiga receptionister strävar hela tiden efter att ge dig en perfekt service genom bra information och ett trevlig bemötande.

Skolans bilar är lättkörda Mercedes och Volkswagen med manuell eller automatisk växellåda. En av våra automatbilar är utrustad med handreglage för gas och broms samt rattknopp med elreglage. Bilarna är valda med stor omsorg för att de är bekväma och lättmanövrerade med mycket god sikt.
Genom åren har vi haft förmånen att guida tusentals elever på vägen mot ett körkort. Vi ser fram emot att få hjälpa dig också!

Vi är anslutna till Sveriges Trafikskolors Riksförbund.

Trafikskola i Solna

Det är oss du träffar på Rembjers Trafikskola

Ta körkort i Solna

Lars Rembjer

Trafikskolechef
Utbildningsledare
NPF

Cecilia Forsberg

Trafiklärare
Engelska

Delsoz

Kundtjänst

Rembjers trafikskola Solna