Intensivutbildning

för dig som har tid över och lust att satsa!

Boka körkortsutbildning

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

  Personlig Utbildningsplan

  Vad är en Personlig utbildningsplan?

  Du kan likna en personlig utbildningsplan med en karta till målet, så att du inte “kör i blindo”.
  Din Personliga utbildningsplan är en guide, en planeringskalender, där du och din lärare ser i detalj, steg för steg hur du kommer närmare målet att ta körkort, inom vilken tidsperiod, och inom vilka kostnadsramar.
  Den innehåller alla stegen till körkort, d.v.s. de körlektioner du kommer att genomgå. Den innehåller teorin du måste lära dig och den innehåller de andra obligatoriska stegen du måste genomgå, alltifrån att skaffa körkortstillstånd till att boka tid för kunskapsprov och körprov.

  Naturligtvis är ingenting ristat i sten, men beräknat på din tidigare kunskapsnivå (om du övningskört innan), och den tid du planerar att lägga ned på teori och övningskörning kan en ganska precis utbildningsplan läggas upp.
  En del föredrar att banka igenom all teori först och övningsköra efteråt, eller tvärtom.
  En del föredrar att övningsköra någon gång i veckan, och en del vill övningsköra flera gånger per dag, för att ta körkortet på kortast möjliga tid.

  En del har lätt för att lära sig, och en del har svårt för att lära sig.
  En del har kört tidigare, vi har även elever från andra skolor där de var missnöjda med utbildningen, och har bara några få steg kvar.
  En del har aldrig suttit bakom ratten.
  En del har språksvårigheter.
  En del har fysiska handikapp eller har dyslexi.
  En del är gamla och en del är unga.

  Våra elever är som samhället självt, mångfaldigt. Vi tar hänsyn till dina förutsättningar och dina önskemål när vi tillsammans lägger upp en plan, och vi lämnar rum för förändringar.

  Börja lära dig köra bil idag

  Ring oss och boka din första körlektion

  • 08-83 28 55
   08-82 86 71