Övningsköra
Körlektioner redan 07:20

så du hinner innan jobbet eller skolan.

Övningsköra – REMBJERS TRAFIKSKOLA

Övningsköra

Receptionen har öppet:
Måndag till torsdag 15:00-18:00
Fredag 12:00-15:00
Telefon 08-83 28 55 / 08-82 86 71

REMBJERS TRAFIKSKOLA har Helg- och kvällsöppet
Du kan nu övningsköra på kvällar och helger på vår trafikskola.
Det är inte alltid man har tid att övningsköra på vardagarna. Vissa av våra lärare erbjuder körlektioner på helger och på kvällstid vardagar. Tala med skolans personal om du är intresserad!

Välkommen

REMBJERS TRAFIKSKOLA

Övningsköra

Riskettan 16/6 kl. 09:00
1250:-

Handledarkurs 30/6 kl. 09:00
650:-

Fyll i formuläret nedan för intresseanmälan.

  Vi ligger på Centralvägen 17 alldeles intill Solna Centrum nära både bussar, tunnelbana och pendeltåg. Vi är en väletablerad skola som ägs av Lars Rembjer. Den första trafikskolan öppnades 1954 av Olle Rembjer och de senaste 50 åren har tusentals bilförare tagit sina körkort hos oss. Vi har intensivkurs körkort, handledarkurs och körlektioner för B-körkort. Körkortstillstånd, förarprov och teoriprov hjälper vi bland annat till med.

  Är det dags att börja övningsköra? En av dem första stegen till ett körkort är att ansöka om ett körkortstillstånd. Vi på Rembjers Trafikskola kan hjälpa dig med att ansöka om körkortstillstånd när du kommer in första gången. Körkortstillståndet består av två delar; ett syntest och en hälsodeklaration. Syntestet kan vi göra på plats så länge du har med dig legitimation, glasögon eller linser. Självklart går det bra att ansöka om körkortstillstånd på egen hand innan du kommer till oss. För att kunna övningsköra krävs det att du har ett körkortstillstånd. Tänk på att du måste ha fyllt 16 år för att få övningsköra!

  Vår intensivutbildning är samma som den vanliga utbildningen vi erbjuder. För dig som har en eller flera veckor som du kan koncentrera på ditt körkort rekommenderar vi att tillsammans med trafikskolan intensifiera tempot på hur du övningskör, mängd tränar och pluggar teori. På Rembjers Trafikskola förstår vi att tiden ibland inte räcker till. När man ska ta körkort kan det vara svårt att hitta tid till att övningsköra, speciellt på vardagarna. Vi vill att du ska kunna övningsköra när du har tid. Att övningsköra ska vara kul! Vi försöker alltid anpassa din körkortsutbildning efter dig och dina förutsättningar.

  Du som är arbetslös och uppfyller vissa villkor kan få låna pengar från CSN för att kunna ta B-körkort. Läs mer på CSN. Du som är medlem i Unionen kan ansöka om studiestöd om du uppfyller vissa villkor. Du kan betala räntefritt med finansiering från Resurs och Wasa Kredit. Tala med skolans personal om du är intresserad!

  Börja lära dig köra bil idag

  Ring oss och boka din första körlektion

  • 08-83 28 55
   08-82 86 71