Kontakt och Bokning

MC Utbildningen hålls av Rembjers Trafikskola i Solna.
Anmälan och tidsbokning kan du göra hos oss på trafikskolan, via internet eller via telefon 08-83 28 55 i receptionen, mellan 13:00 –18:00 mån-tors.

Logga in till Elevcentralen

För att boka körlektioner online, logga in på STRs Elevcentral

Avbokning eller återbud

Om du inte kan komma på en bokad körlektion måste du ringa återbud eller anmäla det på nätet senast dagen innan senast kl. 13.00 annars kommer du få betala lektionen. Kommer du inte fram på telefonen så lämnar du meddelande på vår telefonsvarare som talar om vilken tid du ringde.
Du behöver inte betala lektionen om du blir akut sjuk och kan visa upp ett läkarintyg. Vi är dock tacksamma om du kan meddela att du inte kommer för efterfrågan är stor och tiderna begränsade.

Här finns vi

Rembjers Trafikskola
T-SOLNA CENTRUM
Centralvägen 17
171 68 Solna
Telefon: 08-832 855, 08-82 86 71
E-mail: info@rembjer.se
Öppet: mån-tors 09:00-18:00, fre 09:00-12:00

Om Rembjers Trafikskola

Rembjers Trafikskola ligger på Centralvägen 17 alldeles intill Solna Centrum nära både bussar, tunnelbana och pendeltåg. Vi är en väletablerad skola som ägs av Lars Rembjer som också äger Odenplans Trafikskola i centrala Stockholm. Den första trafikskolan öppnades 1954 av Olle Rembjer och de senaste 50 åren har tusentals bilförare tagit sina körkort hos oss. Trafikskolorna har ett nära samarbete med varandra vilket ger dig som elev större valfrihet. Du kan t ex välja att läsa teorilektioner både hos oss och på Odenplans Trafikskola.

Vår utbildning är anpassad för att ge dig all kunskap du behöver och bygger på en kombination av lång erfarenhet kompletterad med de senaste rönen inom körkortsutbildningen. Vi har en erfaren och engagerad lärarkår med både manliga och kvinnliga trafiklärare. Dessutom kan vi erbjuda specialkompetens för dig med dyslexi. Våra duktiga receptionister strävar hela tiden efter att ge dig en perfekt service genom bra information och ett trevlig bemötande.

Genom åren har vi haft förmånen att guida tusentals elever på vägen mot ett körkort. Vi ser fram emot att få hjälpa dig också!

Vi är anslutna till Sveriges Trafikskolors Riksförbund.

SL Reseplanerare
Res till Rembjers Trafikskola
Gå till vår Facebook sida här!

Nästa Riskkurs Ett

Alkohol, andra droger, trötthet och riskfyllda beteenden.

» riskkurs.se

Nästa Handledarutbildning

Introduktionsutbildning för handledare och elever.

» handledarutbildning.se

Nästa Teorikurs

Lärarledd teoriutbildning del 1 - 4.