Tre Trafikskolor med Erfarenhet.

Rembjers Trafikskola (även kallat Bilskola och Körskola) är en av tre trafikskolor i Stockholm som ägs av familjen Rembjer.
Vi utbildar elever för körkort behörighet B, även kallat B-körkort (personbil), i både manuell och automatväxlad bil.


Den första trafikskolan öppnades 1954 och sedan dess har tusentals bilförare tagit sina körkort hos oss. Se karta nedan för var våra skolor finns.

Personlig utbildningsplan

Vill du ta ditt körkort utan strul! Utan att ödsla med tid, möda och pengar så har du hittat rätt. Vi erbjuder dig erfarenhet och mångfaldighet. Vi ger dig valuta pengarna. Hos oss får du alltid en personlig approach med en Personlig utbildningsplan utarbetad. Vilket gör att du ser i detalj, steg för steg, dag för dag, hur du kommer närmare målet, att ta körkort.

Mångfaldighet

Att ha tre bilskolor i ett företag innebär att vi lättare kan fylla vakanser om lärare blir sjuka och med kunskaperna från tre körskolor kan vi också erbjuda många av de extra utbildningar som krävs för att du ska få körkortet i handen.

I media

Genom åren har vi varit med i ett flertal tidningsartiklar, tv- och radioprogram och t.o.m. en film. Här är en av de senaste från Arbetsförmedlingens Yrkesfilm om Trafiklärare [3:08]

Boka Direkt: Handledarutbildning eller Riskettan

Gör din bokning nedan. Betala direkt med kort och säkra din bokning.
Alternativt preliminärboka och anmälan blir bindande efter att skolan mailat och konfirmerat bokningen.
Alla kurser tar 3 timmar plus raster. Klicka gula fliken nedan för mer information.
Våra utbildningar

För att få B-körkort är det inte bara att tuta och köra. Du måste plugga också.

Vi utbildar dig i Riskkurs ett (Riskettan) eller Riskutbildning del ett som det kallas på myndighetsspråk. En utbildning om alkohol, andra droger, trötthet och andra riskfyllda beteenden Som är en obligatorisk utbildning sedan April 2009.
Riskettan kostar 790 kr per deltagare.

Vi har Handledarutbildningen, eller Introduktionsutbildning för handledare som det är kallat på myndighetsspråk. Denna utbildning måste du gå med din lärare (mamma, pappa?) om du övningskör privat. Vi rekommenderar dig att övningsköra privat parallellt med skolans körlektioner för att få mer mängdträning.
Handledarutbildningen kostar 400 kr per deltagare utan material för kurser hållna må-fr och 500 kr för kurser hållna lö-sö när du kommer in på kontoret eller ringer 08- 83 28 55 och bokar.

Teorikurs kan hos oss genomföras på valfri skola, eller på alla skolor. Vårat teoripaketet gäller i 6 månader och inkluderar böcker, dataprogram, trafikvideo och obegränsat antal lärarledda teorilektioner. Du kan alternera mellan skolorna beroende på vad som passar dig bäst för dagen. När du är inskriven på skolan får du en egen kod för att kunna boka teorilektioner. Du rekommenderas att försöka hålla jämna steg med teoriutbildning och övningskörning för billigast och snabbast möjliga körkort.

Intensivutbildning innebär hos oss att vi tillsammans skapar en personlig utbildningsplan med dig där du planerar in så många körlektioner och teorilektioner du tror du kan hinna med för att realistiskt kunna tillgodogöra dig kunskaperna och klara av förarprovet (körprovet och teoriprovet).

Vi har certifierade utbildare i Eco-driving på Odenplans Trafikskola och kommer att kontinuerligt utöka andelen lärare på alla skolor som kan utbilda i detta.

Elever med Dyslexi eller Fysiskt handikapp har sina egna utbildningar på Fogels.

God stämning

Det är alltid enklare att lära sig det man tycker om att lära sig, och en bra lärare är ofta det viktigaste steget mellan dig och körkortet. Vad som är en bra lärare beror ofta på personkemin och vi uppmuntrar eleverna att pröva olika lärare innan de bestämmer sig.

Helgöppet!

Sedan ett par år tillbaka har vi även körlektioner på lördagar och söndagar på våra trafikskolor efter överenskommelse.

Karta

Från vänster till höger på kartan nedan:
Rembjers Trafikskola, Odenplans Trafikskola och Fogels TrafikskolaAnslutna till STR

Vi är anslutna till STR (Sveriges Trafikskolors Riksförbund) och följer deras regler och rekommendationer. Vi följer även Vägverkets kursplan vad beträffar teori och praktik och har Vägverket som vår tillsynsmyndighet.

Vi hoppas att du hittar den information du söker här på våra sidor. Du är naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss om det är någonting du undrar eller funderar över.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Rembjers Trafikskola
E-mail: info@rembjer.se

SL Reseplanerare
Res till Rembjers Trafikskola