Trafikskola Solna – Det är alltid nära till Rembjers!

TRAFIKSKOLA SOLNA

– Rembjers är en väletablerad trafikskola som ligger mitt i Solna. Vi öppnades 1954 av Olle Rembjer och har sedan dess tagits över av hans son Lars Rembjer. Rembjers ligger på Centralvägen 17 alldeles intill Solna Centrum nära både bussar, tunnelbana och pendeltåg. Vi erbjuder utbildning för B-körkort, och har en lång erfarenhet av denna typ. Sedan starten av Rembjers har vi hjälpt tusentals människor på vägen till körkortet.
Vår utbildning är anpassad för att ge dig all kunskap du behöver och bygger på en kombination av lång erfarenhet kompletterad med de senaste rönen inom körkortsutbildningen. Vi har en erfaren och engagerad lärarkår med både manliga och kvinnliga trafiklärare på Rembjers. Dessutom kan vi erbjuda specialkompetens för dig med dyslexi eller NPF. De första personerna du kanske möter när du kommer in på vår trafikskola är våra duktiga receptionister. Våra receptionister strävar hela tiden efter att ge dig en så bra serviceupplevelse som möjligt. Det gör de bland annat genom bra, tydlig information och ett trevlig bemötande.

Våra bilar är Mercedes och Volkswagen, och har antingen manuell eller automatisk växellåda. En av våra automatbilar är även utrustad med handreglage för gas och broms samt rattknopp med elreglage. Vi har valt våra bilar med stor omsorg, bland annat för att de är bekväma och lättmanövrerade och har mycket god sikt.

Det kan vara ett stort steg att sätta sig framför ratten för första gången, och det kan vi på Rembjers stötta dig i. Oavsett om du är helt nybörjare, eller om du är en van förare som kanske vill mer öva på ett specifikt område så finns vi till din hjälp. Genom åren har vi haft förmånen att guida tusentals elever på vägen mot ett körkort. Rembjers ser fram emot att få hjälpa dig också!

Trafikskola i Solna

Det är oss du träffar på Rembjers Trafikskola Solna

Trafikskola

Lars Rembjer

Trafikskolechef
Utbildningsledare
NPF

Trafikskola

Kristina Plars

Trafiklärare
Utbildningsledare
NPF
Engelska

Trafikskola

Jakob Agopian

Trafiklärare

Rembjers trafikskola Solna